• Out-of-Stock

Vaikiškas paspirtukas

110,00 €
Su mokesčiais
LGM-77292006


Out-of-Stock

Sorry, no items left.

Intensyviam naudojimui sukurtas saugus ir patvarus paspirtukas, skirtas mažiems aktyviems vaikams. Šis paspirtukas įrengtas platūsiais ratais, kurie užtikrina stabilumą net ir esant judesių intensyvumui. Be to, šie ratų ratai sugeria triukšmą ir yra atsparūs dilimui, todėl jūsų vaikas gali mėgautis žaidimu be jokios rūpesčių.

Paspirtuko montavimas yra lengvas, todėl net ir tėvams tai nebus sudėtinga užduotis. Be to, šis paspirtukas yra tiek patvarus, kad gamintojas suteikia 2 metų garantiją rėmui, užtikrindamas jūsų ramybę ir pasitikėjimą produkto kokybe.

Šis paspirtukas atitinka Europos saugos reglamentus EN71, todėl galite būti tikri, kad jūsų vaiko saugumas yra svarbiausias prioritetas. Matmenys taip pat yra optimalūs: priekinio rato skersmuo - 23 cm, galinio - 18 cm, o padangų plotis - 4,5 cm. Bendri rato matmenys yra 90 * 34 * 60 cm.

Šis paspirtukas tinkamas vaikams nuo 2 iki 5 metų, suteikdamas jiems puikią galimybę praleisti laiką judėdami ir tyrinėdami pasaulį aplink save. Su saugiu, patvariu ir lengvai surinkiamu paspirtuku jūsų vaikas turės puikią pramogą, o jūs - ramybę, žinodami, kad jų saugumas yra geriausioje saugoje.

NO_BRAND
LGM-77292006

Charakteristikos

Spalva
Yellow

Specifinė nuoroda

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Vaikiškas paspirtukas

110,00 €