• Out-of-Stock

Motoroleris Andrey Toys

119,00 €
Su mokesčiais
LGM-90449
Out-of-Stock

Sorry, no items left.

Saugus ir patvarus paspirtukas, sukurtas ilgalaikiui ir intensyviam naudojimui. Šio paspirtuko išskirtinumą užtikrina platūs ratai, kurie ne tik suteikia stabilumo jausmą, bet ir efektyviai sugeria triukšmą bei yra labai atsparūs dilimui. Jo montavimas yra lengvas, todėl net ir nėra profesionalių įgūdžių reikalingas.

Ratai yra ne tik stabilūs, bet ir itin patvarūs, todėl gamintojas suteikia net 2 metų garantiją. Tai reiškia, kad galite būti tikri dėl jo ilgaamžiškumo.

Šis paspirtukas atitinka Europos saugos reglamentus EN71, todėl galite būti tikri dėl jo saugumo ir kokybės. Jo matmenys yra šie: 57 cm ilgio, 60 cm aukščio ir 43,5 cm plotis tarp galinių ratų. Tai puikus pasirinkimas vaikams nuo 2 iki 4 metų, kurie ieško saugaus ir patrauklaus būdo praleisti laiką lauke.

Viskas yra sukaupta siekiant suteikti jums ir jūsų vaikui ne tik saugumą, bet ir malonumą iš naudojimosi bei patogumą. Tai puikus būdas priversti vaiką aktyviai leisti laiką lauke ir tuo pačiu užtikrinti jūsų ramybę dėl jo saugumo.

Andrey Toys
LGM-90449

Charakteristikos

Dydis
57 x 60 cm
Spalva
Yellow

Specifinė nuoroda

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Motoroleris Andrey Toys

119,00 €