• Out-of-Stock

Vaikiškas elektromobilis TIR Mercedes Benz Actros PA0222, Raudonas

495,00 €
Su mokesčiais
16931
Out-of-Stock

Sorry, no items left.
Automobilis su TIR Mercedes Benz Actros akumuliatoriumi, licencijuotu iš Mercedes, yra tikras malonumas kiekvienam vairuotojui. Automobilis su 4 varikliais ir 2 stipriomis baterijomis leis jums jaustis kaip tikras didelės transporto priemonės vairuotojas. Automobilyje yra 4 galingi 12V 13000RPM varikliai + 2 x 12V 7Ah gelio akumuliatoriai + raktai + 2,4 GHz nuotolinio valdymo pultai tėvams.
Kad sunkvežimis turi atidarymo duris su blokada, transporto priemonė pradedama naudoti raudoną mygtuką, kuriame vaikas išgirs variklio sūkurio garsą.
LED žvakių žibintai transporto priemonės priekyje. Vairas turi mygtukus, po kuriais yra linksmos melodijos ir ragas. Prietaisų skydelio vairo šone yra jungiklis greitam ar lėtam važiavimui. Lizdas yra atsakingas už važiavimą į priekį arba atgal. Automobilis turi stabdį, kuris veikia nuėmus koją nuo dujų pedalo. Taip pat saugos stabdys STOP nuotolinio valdymo pulte, kurio dėka tėvai
galės kontroliuoti vaiko važiavimą. 4 greičių perjungimas yra nuotolinio valdymo pulte. Gausiai įrengtas muzikos skydelis leis jums prijungti savo MP3 arba klausytis radijo. Automobilio ratai yra pagaminti iš EVA medžiagos, nes
kurie jis gali lengvai susidoroti su bet kokiais nelygumais ir važiavimas bus patogus. Keturi amortizatoriai automobilyje taip pat yra atsakingi už komfortą.
Kad transporto priemonės gale yra nedidelis skyrius, kuriame galite paslėpti kai kuriuos būtinus jauno vairuotojo lobius,
ar tik įkroviklį, kad jis niekur nepasiklystų. Transporto priemonės priekyje, po kėbulu, yra tėvų rankena, naudinga, kai akumuliatorius išsikrauna. Kitas privalumas yra tas, kad transporto priemonė turi nuimamą stogą.

Strong transporto priemonės privalumai: - vairuoti 4 variklius - minkštas paleidimas, automobilis prasideda sklandžiai ir švelniai - durų atidarymas su užraktu - priekinis apšvietimas - kontūrinis fotelis, padengtas ekologine oda - saugos diržai - 4 greitiai į priekį - 1 greičio atbulinė eiga - sulankstomi veidrodžiai - transportavimo rankena, sulankstoma, kad transporto priemonė būtų traukiama ratais, paslėptais po važiuokle - ratai, pagaminti iš EVA medžiagos - 4 amortizatoriai - erdvus kubilas (aukštos lubos vaikui, vairuotojas gali lengvai tilpti į transporto priemonės vidų) Prietaisų skydelyje yra skydelis su: - mygtukas, atsakingas už transporto priemonės užvedimą garsu, imituojančiu variklio veikimą - priekinis ir galinis vairavimo lizdas - lėtas / greitas kelionės jungiklis - mygtukai garso efektams keisti (laimingos dainos, melodijos) - įėjimas į mini SD kortelę - USB įvestis - mp3 prijungimo įvestis - FM radijas - laikrodžiai, spidometras, tachometras (manekenas) Vairą sudaro: - mygtukai, atsakingi už rago, melodijos garso pradžią 2,4 GHz nuotolinio valdymo pultas su tėvų kontrolės funkcija: - nuotolinio valdymo pulto įjungimas (įjungus nuotolinio valdymo pultą, jis sinchronizuojamas su automobiliu) - priekinis / atvirkštinis mygtukas - sukti į dešinę / į kairę - S - 4 greičio lygiai - P - stabdys (automobilio vairavimo blokavimas) Automobilis skirtas savarankiškam surinkimui. Norėdami surinkti reikiamą transporto priemonę: - vienas, pasirinktinai du vyrai - atsuktuvas - raktas - kažkas gerti šlapią ar apynių ... - geri ketinimai - ir Viešpaties pasitenkinimas ir pripažinimas moters akyse Vaikas šypsosi ir yra patenkintas - jei turite klausimų, teikiame profesionalią pagalbą darbo valandomis <> Žaislams suteikiame 12 mėnesių garantiją nuo pirkimo datos. Garantija neapima mechaninių pažeidimų, atsiradusių dėl naudojimo klaidų ir natūralaus gaminio nusidėvėjimo.
16931

Charakteristikos

Dydis
125 x 69 x 102 cm
Spalva
Red
Svoris
26 kg

Specifinė nuoroda

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Vaikiškas elektromobilis...

495,00 €