• Out-of-Stock

SkyFlyer Swing - Gandro lizdas 120cm SP0656, Mėlyna

79,99 €
Su mokesčiais
17215
Out-of-Stock

Sorry, no items left.
SkyFlyer Garden swing Stork Nest, kurio skersmuo yra 120 cm, o maksimali apkrova yra 150 kg, suteiks daug malonumo bet kuriame sode. Vaikams ir suaugusiems tiks tvirtas sūpynės su stipriu
rėmo ir storų virvių pynimų. Metaliniai kabantys žiedai yra universalūs, todėl juos galite montuoti bet kur.
"Stork's Nest Swing" puikiai tinka sodui, terasai ar kambariui. Specifikacijos: - tvirtas metalinis rėmas, susipynęs su virve - sėdynės skersmuo 120 cm - didžiausia apkrova 150 kg - sūpynės svoris 6,6 kg - reguliuojamas virvės ilgis 185 cm - ratlankio skersmuo 6 cm - virvės storis 1,3 cm - lynų storis ant pynimo yra 0,8 cm - metalinis universalus pakabukas, kurio skersmuo apie 5 cm - lengvas surinkimas - reguliuojamas virvės ilgis pakabinimui - juoda spalva - lynų medžiaga 100% Poliesteris Rinkinyje yra - sūpynės - virvė surinkimui - raktas - varžtai Poilsis sode ant tokio sūpynės leis jums visiškai atsipalaiduoti. Nėra nieko panašaus į siūbavimą akimirkai debesyse ant sūpynės. Paskirtis / tik asmeniniam (namų) naudojimui. "Sportier" parduotuvė siūlo sodo įrangos asortimentą.
Žaislams suteikiame 12 mėnesių garantiją nuo pirkimo datos. Garantija neapima mechaninių pažeidimų, atsiradusių dėl naudojimo klaidų ir natūralaus gaminio nusidėvėjimo.
17215

Charakteristikos

Spalva
Blue
Svoris
66 kg
Skersmuo
120 cm

Specifinė nuoroda

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

SkyFlyer Swing - Gandro...

79,99 €