"Spikeball® PRO" rinkinys

150,00 €
Su mokesčiais
SPMSPBL001
Pristatymas per 1-3 darbo dienas

Oficialus varžybų komplektas, patvirtintas Tarptautinės spikebolo rutulio asociacijos

Tvirtesnės kojos ir rėmo dalys. 2 PRO kamuoliukai su patobulinta rotacija ir valdymu. Kad žaidimas vyktų pagal oficialias varžybų taisykles, rungtynių rinkinyje yra mobilusis kamuolio siurblys, slėgio matuoklis ir padavimo linija. PRO rinkinys skirtas rimtiems "Spikeball" profesionalams, kurių poreikių nebegali patenkinti įprastas "Spikeball" rinkinys. Tvirta rėmo konstrukcija užtikrina, kad rėmas išliktų stabilus, o tinklas išliktų įtemptas net ir po stipriausių smūgių ir žaidimų. Naujoji PRO kamuolio medžiaga ir patobulinta jo struktūra padeda žaidėjams pasukti kamuolį.

SPIKEBALL - dinamiškas keturių žaidėjų žaidimas, kurį galima žaisti patalpose arba lauke. Geriausia žaisti smėlio paplūdimyje, ant vejos, sporto salėje arba ant sniego. "Spikeball" galima greitai išmokti, o smagumas garantuotas iš karto.

FLEXING IN 360° - Kai kamuolys pradeda žaisti, žaidėjai nebeturi fiksuotų pozicijų. Bet kuris žaidėjas gali smūgiuoti kamuoliuką bet kur - 360 laipsnių kampu aplink tinklą.

Žaidimo taisyklės:

Ruošiant virvę - Sujunkite rėmo dalis, kad susidarytų apskritimas, pritvirtinkite kojas, tada tvirtai ištempdami užkabinkite tinklą. Žaidimo zona paruošta žaidimui.

Komandų sudėtys - dvi komandos po du žaidėjus žaidžia viena prieš kitą. Žaidimo pradžioje komandos stovi viena prieš kitą. Žaidėjai nebeturi konkrečių pozicijų žaidimo metu.

Padavimas - paduodantis žaidėjas atviru delnu smūgiuoja kamuoliuką per tinklą į priešininkų komandos žaidėją. Jei kamuoliukas nepataikė į varžovų žaidėją, padavimas turi būti pakartotas. Toliau paduoda ankstesnes rungtynes laimėjusi komanda.

Žaidimas - Atlikus padavimą, padavimą gavusi komanda gali atlikti 2 tarpusavio metimus. Kamuolys gali būti mušamas abiem rankomis (be dvigubo kontakto, kaip paplūdimio tinklinyje). Ne vėliau kaip po trečio smūgio kamuolys turi būti įmuštas į tinklą, o tada jį turi paimti priešininkų komanda. Į kamuolį galima smūgiuoti bet kuria kūno dalimi, išskyrus pėdą.

Taikant taškus- Jei komandai nepavyksta atkovoti kamuolio, priešininkų komanda gauna tašką. Po smūgio kamuolys turi atsitrenkti į tinklą ir perskristi tinklo rėmą. Jei kamuolys atšoka atgal į tinklą, priešininkų komanda gauna tašką. Jei po smūgio kamuolys pataiko į rėmą, varžovų komanda taip pat gauna tašką. Draudžiama trukdyti varžovui arba trukdyti jam žaisti, tokiu atveju žaidimas turi būti peržaidžiamas. Jei varžovų žaidėjas tyčia trukdo arba trukdo, varžovų komandai skiriamas taškas už trukdymą.

Nugalėtojas - Komanda, pirmoji surinkusi 21 tašką ir 2 taškais aplenkusi varžovą.

SPIKEBALL BABY!

Spikeball® PRO apima:

  • 1 x "Spikeball Pro" rėmas su tinkleliu
  • 2 x "Spikeball Pro" kamuoliukai
  • 1 x oficiali serviravimo linija
  • 1 x Nešiojamasis rutulinis siurblys ir manometras
  • 1 x Mugursoma

"Spikeball" įrengimas yra labai greitas. Sujunkite penkias karkaso dalis kabliukais ir suformuokite apskritimą, pridėkite penkias kojas. Tada tvirtai ištempdami tinklą užkabinkite jį ant kabliukų. Paruoštos "Spikeball" aikštelės skersmuo - 90 cm. Galiausiai žaidimo lentą galima greitai išardyti ir supakuoti į krepšį.

Kiekvieną "Spikeball" rinkinio komponentą galima įsigyti atskirai, todėl, jei kas nors sugenda ar dingsta, lengva užsisakyti ir pakeisti!

SPMSPBL001
50 Prekės

Specifinė nuoroda

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

"Spikeball® PRO" rinkinys

150,00 €