Speedminton® S900 Glosmintono rinkinys

110,00 €
Su mokesčiais
SPM400093
Pristatymas per 1-3 darbo dienas

Geriausias klasėje rinkinys, skirtas visapusiškai mėgautis sportiniu įspūdžiu ir varžybine kroso (anksčiau vadinto spin-minton) dvasia. Žaiskite internete ir be jokių apribojimų – bet kada ir bet kur!
S900 raketės pagamintos iš anglies kompozicinės medžiagos, o jų lengvas svoris leidžia dalyvauti itin greituose žaidimuose. Raketoje įmontuota Mega Power zona (MPZ) suteikia papildomos galios pataikyti. Raketė yra puiki, nes turi U profilio rėmą, kuris padidina stygų lankstumą.
MIX garsiakalbių paketą sudaro 5 garsiakalbiai, kurie suteiks linksmybių nepriklausomai nuo grotuvų lygio ir oro. Puikiai tinka pradedantiesiems: FUN Speeder® leidžia lengvai pradėti ir mėgautis žaidimu nuo pat pradžių. Ar esate pasiruošę žaisti? Tada MATCH Speeder® yra skirtas jums, jis naudojamas oficialiose kroso ir nbsp; varžybose ir leis jums dalyvauti greituose žaidimuose. Skirta žaisti lauke: CROSS Speeder® leis žaisti ilgas distancijas net ir vėjuotu oru. Neleiskite linksmybėms nutrūkti net po saulėlydžio: Paimkite specialią naktinę lemputę ir įdėkite ją į NIGHT Speeder® galvutę ir žaiskite toliau.
Visiems, kurie nori varžytis ir žaisti dėl taškų: galite greitai nustatyti įtrauktą „Easy Court Basic“ žaidimo lauką ir gali prasidėti kroso žaidimas (anksčiau vadintas greitu žaidimu).
„Speedminton® S900 Kit“ yra patobulinta S400 rinkinio versija.
Paketą sudaro:
  • 2 S900 anglies kompozicinės raketės su „Mega Power Zone“ (MPZ) ir U profiliu
  • 1 paketas MIX garsiakalbių (1 Fun / 1 Cross / 1 Night / 2 Match Speeder® + 1 vėjo žiedas)
  • 1 „Easy Court Pro“ zona (slankioji sritis, pagaminta iš ryškiai geltonų juostelių su 8 metaliniais strypais)
  • 4 naktinės lemputės (žaidimui tamsoje, šviečia ~ 3h)
  • 1 raketės krepšys su sustiprintu peties dirželiu
  • 1 žaidimo instrukcija
SPM400093
50 Prekės

Specifinė nuoroda

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Speedminton® S900...

110,00 €