• Out-of-Stock

"Bestway Steel Pro 8in1" baseinas 396x84cm 5612E

175,00 €
Su mokesčiais
16671
Out-of-Stock

Sorry, no items left.

"Bestway Steel Pro™" stovo sodo baseinas yra puikus pasirinkimas jūsų laisvalaikio praleidimui karštomis dienomis. Šis baseinas su matmenimis 396 cm x 84 cm ir talpa 8680 litrų užtikrins jums malonumą ir atgaivinimą. Jo apvali forma puikiai tinka visai šeimai, leisdama mėgautis žaidimais, poilsiu ar draugų susitikimais.

Baseino rėmas pagamintas iš aukštos kokybės metalo, atsparaus lietui ir kintančių oro sąlygų. Naudojant "FrameLink System™" sistemą, trišakiai jungtys apsaugo nuo korozijos, užtikrindami ilgalaikį stabilumą. Be to, apvali forma ne tik padidina stabilumą, bet ir taupo vietą.

Baseino korpusas pagamintas iš "DuraPlus™" medžiagos, kuri yra itin atspari pažeidimams ir garantuoja ilgą tarnavimo laiką. Montuojant 8680 litrų vandens baseiną galėsite mėgautis nardymu arba mokyti mažuosius plaukioti.

Siurblys su filtru užtikrins vandens švarumą, leisdamas ilgai mėgautis švariu vandeniu. Baseino rinkinyje rasite viską, ko reikia: baseiną, filtravimo siurblį, filtrus, remonto priemones ir instrukciją.

Svarbiausios baseino savybės apima aukštos kokybės metalinį rėmą, paprastą surinkimą be įrankių ir ilgalaikį tarnavimą. "Bestway" suteikia 12 mėnesių garantiją šiam gaminiui.

Tai puikus pasirinkimas jūsų sodo laisvalaikio praleidimui - patikimas, patogus ir ilgaamžis baseinas, kurį galėsite mėgautis su šeima ir draugais.

16671

Charakteristikos

Spalva
Blue
Svoris
28 kg
Medžiaga
PVC
Skersmuo
396 cm
Tūris
8 680 l

Specifinė nuoroda

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

"Bestway Steel Pro 8in1"...

175,00 €