Triukas motoroleris Trick Scooter Hood juodas

123,00 €
Su mokesčiais
ST80-7456-01
7318687456014
Pristatymas per 1-3 darbo dienas

STIGA Sports AB TRICK motoroleris HOOD yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško patikimo ir stilingo transporto priemonės. Šis motoroleris išsiskiria aliuminio/metalinio rėmo konstrukcija, suteikiančia ne tik patvarumą, bet ir elegantišką išvaizdą.

Jį būtų galima apibūdinti kaip greitą ir stabilų, dėka to, kad jame įdiegti aukštos kokybės stabdžiai ir PU ratai, kurių skersmuo siekia 100 mm. Tai reiškia, kad net ir esant dideliam greičiui, jūsų važiavimas bus saugus ir patogus.

Motorolerio efektyvumui ir sklandumui didelę įtaką daro "Chrome" guoliai ABEC 9, užtikrinantys sklandų ir greitą važiavimą. Be to, motorolerio konstrukcija apima trijų varžtų skutimą, kuris padeda išlaikyti stabilumą net ir esant sudėtingesnėms sąlygoms.

Su aukščiu 78 cm ir paminkštintomis rankenomis, jis suteikia komfortą ir kontrolę jūsų važiavimui. Be to, jis yra tinkamas vartotojams nuo 7 metų amžiaus, o maksimalus leidžiamas naudotojo svoris yra iki 100 kg.

Juoda spalva suteikia motoroleriui modernią ir universalų išvaizdą, kuri atitiks daugelio skonio ir poreikius. Šis motoroleris yra puikus pasirinkimas tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems važiuotojams, kurie vertina kokybę ir stilių.

ST80-7456-01
11 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Black
Medžiaga
Alumīnijs/metāls
Aukštis
78 cm

Specifinė nuoroda

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Triukas motoroleris Trick...

123,00 €