Motoroleris Comet 120 S juoda/mėlyna

53,49 €
Su mokesčiais
ST80-7422-16
7318687422163
Pristatymas per 1-3 darbo dienas

Įsivaizduokite šį šiuolaikišką ir įtraukiantį vaikišką paspirtuką, kuris žada ne tik puikiai praleisti laiką lauke, bet ir lavinti vaiko koordinaciją bei suteikti daug nuotykių! STIGA Sports AB pristato Comet 120-S - tai paspirtukas, kuris išsiskiria ne tik savo inovatyviu dizainu, bet ir aukščiausios kokybės medžiagomis bei išskirtiniu dėmesiu detalėms.

Sukurtas sukurpti lengvumo ir patvarumo, Comet 120-S turi sulankstomą plieno/aliuminio rėmą, kuris suteikia optimalų stabilumą ir leidžia lengvai transportuoti paspirtuką, net ir tais momentais, kai važiavimas yra neįmanomas. Jo 120 mm PU ratai, su ABEC 5 Anglies guoliais, užtikrina sklandų ir tylų važiavimą, nepaisant kelių paviršiaus būklės.

Nepamirškime apie reguliuojamą rankenos aukštį, kuris gali būti pritaikytas nuo 72 iki 82 cm, užtikrinant, kad paspirtukas augtų kartu su vaiku ir visada būtų patogus naudoti. Be to, šis paspirtukas yra tinkamas vaikams nuo 5 metų ir turi maksimalų vartotojo svorį iki 50 kg, todėl jūsų vaikas gali jaustis saugiai ir pasitikintis kiekvieno žingsnio metu.

Comet 120-S siūlo stilingą juodos ir mėlynos spalvų derinį, kuris tikrai pritrauks vaikų dėmesį ir suteiks jiems daugiau pasitikėjimo važiuojant. Tai puikus būdas priversti juos leisti laiką lauke, judant ir smagiai praleidžiant laiką kartu su draugais.

Su STIGA Sports AB Comet 120-S vaikišku paspirtuku, jūsų vaikas gali išsiskirti iš minios ir patirti neįkainojamus važiavimo malonumus, kartu tobulindamas savo judėjimo įgūdžius ir išsprendžiantis kiekvieną iššūkį, kurį siūlo lauko aplinka!

ST80-7422-16
15 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Melna/zila
Medžiaga
Tērauds/alumīnijs
Aukštis
72-82 cm

Specifinė nuoroda

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Motoroleris Comet 120 S...

53,49 €