Maisto papildas OSSU Guminukai SMEGENŲ VEIKLAI 60vnt

16,99 €
Su mokesčiais
OSSU-S

Guminukai SMEGENŲ VEIKLAI tai aukštos kokybės veganiškas, becukris papildas su natūraliais ingredientaiskuris padės išsaugoti minčių nuoseklumą, koncentraciją, bei aiškų mąstymą. Papilde esantys B grupės vitaminai padės sklandžiai nervų, kraujotakos ir imuninės sistemos veiklai.

VARTOJIMAS:

Suaugusiems žmonėms vartoti po 2 guminukus per dieną, juos gerai sukramtant. Nevartokite, jei esate alergiškas bent vienam iš ingredientų. Guminukai malonaus aviečių skonio.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas skirtas tik suaugusiems ir neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje, sausoje ir tamsioje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25+°C temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Rekomenduojama suvartoti per 1 mėnesį nuo atidarymo.

SUDEDAMOSIOS DALYS: Saldikliai (maltitolio sirupas, maltitolis), vanduo, stingdiklis (pektinas),rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), pantoteno rūgštis, koncentratas (ridikėlių ir morkų), folio rūgštis (pteroilmonoglutamo
rūgštis), MCT kokosų aliejus, glajinė medžiaga (karnaubo vaškas), vitaminas B12 (cianokobalaminas).

VIENOJE PORCIJOJE

2 GUMINUKAI

(RMV*):

Pantoteno rūgštis

10 mg

(167%)

Folio rūgštis

400 μg

(200%)

Vitaminas B12

50 μg

(2000%)

*RMV - referencinė maistinė vertė

OSSU-S
999 Prekės

Specifinė nuoroda

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Maisto papildas OSSU...

16,99 €