Rėmo baseinas su siurbliu 360x76 EXIT

195,00 €
Su mokesčiais
SPL04343
Pristatymas per 3-8 darbo dienas

Baseinas su Filtravimo Siurbliu - Žalias PVC Apvalus Baseinas

Pasinerti į gaivios žalios spalvos baseiną, kuris kviečia maloniai atvėsti karštą vasaros dieną ir mėgautis krištolo skaidrumo vandeniu. Šis baseinas yra puikus pasirinkimas iki 5 suaugusiųjų, o jo tvirtas rėmas ir filtravimo siurblys užtikrina patogų vandens valymą bei ilgaamžiškumą.

Stabilus ir Tvirtas Konstrukcija

Baseino rėmas pagamintas iš tvirtų 32 mm skersmens plieninių vamzdžių su 10 stabilių kojų, kurios pagamintos iš 25 mm skersmens plieninių vamzdžių. Šis juodos spalvos rėmas yra apsaugotas nuo korozijos miltelinio dengimo būdu, užtikrinant ilgalaikį naudojimą be jokių gedimų.

Filtravimo Siurblys

Baseinas yra aprūpintas filtravimo siurbliu su keičiamais filtrais, kuris užtikrina, kad vanduo visada būtų švarus ir šviežias. Siurblio galia - 20 W, o kasetės filtravimo talpa siekia 300 galonų per valandą (1136 litrų). Siurblio įtampa - 12 V, o jo IPX5 kodas reiškia, kad jis yra apsaugotas nuo vandens srovės.

Patogumas ir Funkcionalumas

Baseino komplektą sudaro žalias PVC sienelių dangtis, remonto rinkinys bei surinkimo instrukcija, užtikrinant paprastą ir greitą surinkimą. Rekomenduojamas vandens aukštis - 70 cm, o bendra baseino talpa - 6125 litrai. Galima įsigyti permatomą baseino dangtį, kad būtų apsaugotas nuo lapų, šakų, vabzdžių ir kitų nešvarumų.

Techniniai Duomenys:

-Baseino skersmuo: 360 cm

-Baseino aukštis: 76 cm

-Medžiaga: milteliniu būdu dengtas plienas

-Šoninių sienelių storis: 0,8 mm, grindų storis: 0,3 mm

-Kojų skaičius: 10

-Filtro talpa: 200 cm

-Garantija: 1 metai baseinui, 1 metai filtravimo siurbliui, 3 mėnesiai PVC dengčiai

SPL04343
20 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Green
Svoris
26 kg

Specifinė nuoroda

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Rėmo baseinas su siurbliu...

195,00 €