Rėminis baseinas su siurbliu 300x76 cm EXIT

130,00 €
Su mokesčiais
SPL04342
Pristatymas per 3-8 darbo dienas

Sodo Baseinas - Gaivus Malonumas Karštai Vasarai

Aprašymas:

EXIT sodo baseinas įkvepia atsigaivinančiu vandeniu ir patraukliu dizainu. Šis apvalios formos, 300 cm skersmens karkasinis gaivios žalios spalvos baseinas tampa nepakeičiamu vasaros prabudimo ir poilsiavimo tašku. Jo mėlynos spalvos vidaus apdaila kviečia paskendręs kristalo skaidrumo vandeniu, kuris ne tik maloniai gaivina, bet ir suteikia malonumo jūsų poilsio akimirkoms.

Konstrukcija:

Baseino rėmas, pagamintas iš tvirtų 32 mm skersmens plieninių vamzdžių, ir 8 stabilios kojos iš 25 mm skersmens plieninių vamzdžių užtikrina patikimą ir stabilų pagrindą. Rėmas, apdorotas milteliniu būdu nuo korozijos, garantuoja ilgalaikį naudojimą be jokios žalos.

Filtravimas ir Priežiūra:

Baseine sumontuotas filtravimo siurblys su keičiamais filtrais, kuris užtikrina nuolatinį vandens judėjimą ir švarą. Su šiuo siurbliu vanduo išlieka švarus, o filtrų keitimas vyksta efektyviai ir patogiai. Galima įsigyti papildomą permatomą baseino dangtį, kuris apsaugo vandenį nuo įvairių nešvarumų, tokių kaip lapai, šakos ar vabzdžiai.

Techniniai Duomenys:

-Baseino skersmuo: 300 cm

-Rekomenduojamas vandens aukštis: 70 cm

-Talpa: 4383 litrai

-Maksimalus žmonių skaičius: 4 suaugusieji

-Viršutinio vamzdžio skersmuo: 1,5 cm

-Kojų skaičius: 8

-Filtro talpa: 200 cm

-Galia: 20 W

-Siurblio IP kodas: IPX5

-Siurblio kabelio ilgis: 32 mm

-Žarnos jungties skersmuo: 32 mm

Garantija:

Baseinui ir filtravimo siurblui taikoma garantija, užtikrinanti jūsų ramybę dėl ilgalaikio naudojimo. Baseinui suteikiama 1 metų, o filtravimo siurblui - 3 mėnesių garantija.

Surinkimo Ir Priežiūros Instrukcijos:

Surinkti šį baseiną yra paprasta ir greita, o naudojimo instrukcijos suteikia aiškią ir išsamią informaciją apie priežiūrą bei naudojimą.

Sodo baseinas EXIT - tai ne tik patrauklus dizainas, bet ir patikima konstrukcija bei efektyvus vandens valymas, užtikrinantys malonų ir saugų baseino naudojimą visai šeimai.

SPL04342
20 Prekės

Charakteristikos

Spalva
Green
Svoris
21 kg

Specifinė nuoroda

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Rėminis baseinas su...

130,00 €